Update mbt Corona 15-5

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Naar verwachting openen vanaf dinsdag 2 juni de scholen voor voortgezet onderwijs hun deuren. Om de school op een veilige manier te kunnen openen hebben we een voorlopig protocol ontvangen, opgesteld door de sociale partners. In de komende tijd gaan we de benodigde maatregelen treffen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiƫne en looproutes. Dit vraagt om maatwerk, omdat rekening moet worden gehouden met het gebouw en de omgeving. Daarnaast bekijken we samen volgens welk rooster leerlingen onderwijs kunnen volgen en of dit online, fysiek of in een combinatie gaat plaatsvinden.

Als de scholen inderdaad hun deuren mogen openen ziet de planning er als volgt uit:

In de week van 2 t/m 5 juni vinden gesprekken tussen leerlingen en mentoren plaats om leerlingen op een goede manier te kunnen begeleiden. Het onderwijs gaat in die week dan ook nog volledig online door. Vanaf maandag 8 juni worden leerlingen volgens een nog vast te stellen rooster in kleinere groepen weer op school uitgenodigd.

In de week van 25 mei ontvang je in ieder geval meer informatie over het rooster en de maatregelen die getroffen zijn op school.

Met vriendelijke groet,

Teamleiding TCPL

Recente berichten

Meest gelezen onderwerpen

Direct naar