Uitnodiging centrale voorlichting MBO 2022

Uitnodiging MBO
Centrale voorlichting MBO 2022 16 maart niveau 2
17 en 18 maart niveau 3 en 4
Op alle data zijn de volgende tijden: Ronde 1 | 18.30 – 19.15 uur Ronde 2 | 19.30 – 20.15 uur
Indien beide rondes vol zijn: Ronde 3 | 20.30 – 21.15 uur


Beste ouder(s)/verzorger(s) en beste leerling,

Het MBO houdt zijn voorlichting dit jaar fysiek op locatie Valkenburgerweg 148 te Heerlen. Het is zinvol om samen (leerling en ouder/verzorger) in te schrijven, zodat jullie op de hoogte zijn van de mogelijkheden en hier met elkaar over in gesprek kunnen gaan. Vanwege de beperkte ruimte in de lokalen één ouder/verzorger per leerling. Houd daar alstublieft rekening mee.

Met onderstaande link of QR-code komen jullie op de inschrijfpagina terecht. Let er op dat sommige opleidingen niet los te vinden zijn, maar in een groep zitten. Zo vind je metselaar niet, maar wel bouw&infra en hier hoort ook de metselaar bij.
Blader eerst rond voordat jullie keuzes maken.

Basisleerlingen kiezen voor niveau 2 opleidingen.
Kaderleerlingen kiezen voor niveau 3 of 4 opleidingen.

Basis – niveau 2

16 maart http://smit.ly/mzysG

Of

Kader – niveau 3 en 4

17 maart http://smit.ly/0LumN

Of

18 maart http://smit.ly/i4C6j

Of


@ de leerlingen: De link en QR-code is gekoppeld aan de school. Per school wordt dan zichtbaar hoeveel leerlingen hebben deelgenomen. We willen graag winnen, met het meeste aantal deelnemers, dus meld je aan.

Serieuzer: het bezoeken van dit soort voorlichtingen hoort bij het LOB-programma van de school. Door een goede oriëntatie op de mogelijke opleidingen, tijd te stoppen in het nadenken over de toekomst, het er met andere mensen over hebben, stage lopen, enz. enz. hopen we dat leerlingen goede keuzes maakt. De centrale voorlichting is één belangrijk onderdeel, we verwachten dus dat leerlingen hieraan meedoen.

Met vriendelijke groet,
L. Bevk Teamleider/decaan TCPL

Direct naar