TcPL bezoekt Essen Motorshow

Op 6 december is met een M&T onder begeleiding van een aantal docenten een bezoek gebracht aan de Motorshow in Essen, Duitsland. Om 08:10 uur waren alle leerlingen die mee gingen aanwezig op school waarna om 08:30 uur de bus richting Essen vertrok.

Deze motorshow is het pk-festival onder de autobeurzen. Dit jaar voor de 50ste keer Europa’s grootste bühne voor sportieve productieauto’s, tuning, motorsport en klassieke auto’s. Op meer dan 100.000 m2 presenteerden zich meer dan 500 exposanten aan bezoekers die waarde hechten op het gebied van temperament, kracht en individualiteit.

Na aankomst werden de toegangsbewijzen uitgereikt waarna de leerlingen zich vrij mochten bewegen op de beurs om te genieten van alles wat deze beurs te bieden had. En dat deden ze!

We kregen alleen maar positieve reacties. Een topdag dus!

Rond 15:15 uur werd de terugreis richting Heerlen in gang gezet. Na een ontspannen rit met veel verhalen over de belevenissen van die dag kwamen we rond 17:00 uur aan bij het Techniekcollege, waarna iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts keerde.

Direct naar