Studiekeuzeactiviteiten Gilde Opleidingen week 5

Studiekeuzeactiviteiten week 5
Er staan weer een aantal studiekeuzeactiviteiten voor jou op het programma! Hieronder vind je het overzicht, van infoavond tot X-perience. Tijdens onze infoavonden, krijg je ook de gelegenheid om een kijkje te nemen op locatie! 
Onze kleinschalige studiekeuzeactiviteiten mogen weer op locatie plaatsvinden!  Veiligheid, persoonlijk én kleinschalig staan bij ons voorop. Wel is een mondkapje binnen onze gebouwen weer verplicht.   
Terugblik open dagRuim 1.300 studiekiezers namen deel aan onze online open dag. Natuurlijk hadden we iedereen liever fysiek ontmoet, maar we kijken terug op een geslaagd event!  Kon jij niet deelnemen aan de online open dag? Gelukkig staan er allerlei andere studiekeuzeactiviteiten voor je op de planning. Bekijk hieronder het overzicht.  We willen je ook graag kennis laten maken met onze locaties, daarom is er een rondleiding toegevoegd aan de meeste infoavonden. Zo kun je alvast een kijkje nemen op jouw toekomstige school! 
Maandag 31 januari Venlo, Groenveldsingel 40 Gilde Wellness & Beauty College – 
Infoavond 17.00 – 18.30 uur: Schoonheidsspecialist [niveau 3 en 4]     
Dinsdag 1 februariRoermond, Kerkeveldlaan 4  Gilde Technische school – 
Infoavond 18.00 – 19.30 uur: Installatie- en Elektrotechniek [niveau 2, 3 en 4]  
Donderdag 3 februariRoermond, Kasteel Hillenraedtstraat 1Gilde BouwschoolInfoavond 18.00 – 19.30 uur: Gilde Bouwschool [niveau 2 en 3]Infoavond 18.00 – 19.30 uur: Gilde Bouwschool [niveau 4]  
Donderdag 3 februariRoermond, Marathonlaan 4Gilde BouwschoolInfomiddag 16.00 – 17.30 uur: Grond- Weg- en Waterbouw [niveau 2, 3 en 4] Horst, Gebroeders van Doornelaan 63 Gilde BouwschoolInfoavond 18.00 – 19.30 uur: Gilde Bouwschool [niveau 2, 3 en 4] 
X-periences – Beleef het echte werk! 
Kom het echte werk beleven en kennismaken met een specifieke opleiding tijdens de X-perience activiteiten op onze locaties. Liever met met jouw klas een x-perience bezoeken? Ook dat kan, jouw decaan kan hiervoor contact opnemen met het Gilde Loopbaancentrum. Volgende week staat ook weer een X-perience op het programma, check het hieronder!  
Donderdag 3 februari Roermond, Kasteel Hillenraedtstraat 18.45 – 12.00 uur: X-perience: Handhaver Toezicht en Veiligheid & Beveiliger Beleef onze opleidingen en kruip in de huid van een Handhaver Toezicht en Veiligheid en Beveiliger. Kom naar deze x-perience van Gilde Instituut voor Veiligheid.  
Neem contact op met het Gilde Loopbaancentrum voor alle vragen rondom studiekeuzee-mail: loopbaancentrum@rocgilde.nlTelefoon: 088 468 2000 
Direct naar