Unieke Samenwerking

lvo-wit

School Snow en Adventure Maandag 24 juni 2024 UPDATE ivm ROUTE

Hexagon Stroke
Hexagon Stroke

Op maandag 24 juni 2024 is er voor alle derdejaars leerlingen een Snow-Adventuredag .

Deze zal plaatsvinden bij Snowworld in Landgraaf.

Het adres is Witte wereld 1, 6372 VG in Landgraaf.

De leerlingen dienen hier om 8.45 aanwezig te zijn.

De leerlingen krijgen ‘s morgens ski of snowboardles onder professionele begeleiding van Snowworld.

Het middagprogramma vind buiten plaats in de Adventure Valley.

De leerlingen klimmen hier een klimparcours en mogen 5 ritten met de alpine roller coaster naar beneden gaan.

Daar het op de piste -5 graden is moeten de leerlingen zorgen voor warme kleding en handschoenen. Deze zijn verplicht. Alle andere benodigdheden krijgen ze.

Voor de lunch zorgen de leerlingen zelf.

Het middagprogramma eindigt rond 15:30.

Het is een normale lesdag dus leerlingen worden geacht aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groeten,

A. El Ouazghari/ L. Bevk

………………………………………...UPDATE…………………..ROUTE………………………………UPDATE….………………………………….

Op vrijdag 21 juni, zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2024 zal in Landgraaf Pinkpop plaatsvinden. Dit houdt in dat vanaf donderdag 20 juni om 07.00 uur t/m maandag 24 juni om 14.00 uur, de reguliere toegangsweg naar SnowWorld Landgraaf wordt afgesloten. Deze dagen kunt u SnowWorld bereiken via de achterkant van ons gebouw bij Ingang RELIM (zie bijgevoegde plattegrond). U kunt SnowWorld bereiken via twee mogelijkheden:

  1. Via de Euregioweg > Rukkerweg kruising oversteken naar de Tunnelweg en dan ligt meteen na de kruising de ingang aan de linkerkant.
  2. Via de Tunnelweg > Dit is de beste route indien u van de snelweg A79/A76 komt. Rij door tot aan de afslag Buitenring Parkstad. Als u op de Buitenring zit neemt u de afslag bij Gaiazoo. Via de Tunnelweg rijdt u dan rechtstreeks naar SnowWorld; de ingang bevindt zich aan de rechterkant.

Alle routes naar SnowWorld Landgraaf zullen ook worden voorzien van bewegwijzering. Bij de ingang staat een medewerker van SnowWorld die u de weg zal wijzen naar de parkeerplaats. Wij adviseren u rekening te houden met een langere reistijd en deze mail door te sturen aan uw gezelschap.

Indien er van uw kant nog verdere vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 045-54 70 760, ook kunt u reageren op deze e-mail.

    ​