Ga jij het gesprek aan met je kind? CRIMITALK!!

“Het gesprek met je kind moet anno 2023 niet alleen gaan over de bloemetjes en de bijtjes, maar ook over de plantjes en pilletjes.”


Bijna alle ouders / verzorgers voeren wel het noodzakelijke gesprek over seksuele voorlichting met hun kind(eren). Maar een gesprek met je kind voeren over criminaliteit, drugs en wapens, hoe doe je dat?

Steeds meer jongeren worden op (steeds jongere leeftijd) geronseld voor criminele activiteiten. Denk hierbij aan het weg brengen van een pakketje, op de uitkijk staan, of een bankpas uitlenen. Het is belangrijk dat ouders / verzorgers met hun kind het gesprek voeren over deze thema’s. Als ouders / verzorgers open het gesprek hierover aan gaan, zullen kinderen mogelijk sneller om hulp vragen als ze hiermee in aanraking komen.

Ga jij het gesprek aan met je kind?
Op www.crimitalk.nl vind je 40 stellingen en vragen om te bespreken met je kind. Op het achterliggend platform vind je heel veel informatie over drugs, wapens en criminaliteit. Ook kun je er terecht bij hulppartners.

jongeren #jeugd #criminaliteit #drugs #wapens #voorlichting #crimitalk #gesprek #hulp #rieclimburg #provincielimburg #limburgtegenondermijning

RIE2205_flyerA6_Crimitalk_2_LR

Recente berichten

Meest gelezen onderwerpen

Direct naar