De educatieve Tech Room – deel 1

Vandaag is de projectgroep voor het ‘Tech Room’ project van start gegaan. Tijdens dit project is het doel om een educatieve escape room te realiseren voor leerlingen, door leerling. Tijdens de stageperiode gaat een groep leerlingen onder begeleiding van dhr. Janssen hiermee aan de slag!

Om de stageperiode af te trappen en een escape room te ervaren hebben zij afgelopen maandag de ‘Asylum Revealed’ van de Mystery House in Valkenburg bezocht.

Zoals ook zichtbaar op de foto, heeft deze ervaring enige indruk gemaakt! J

Vandaag zijn zij begonnen aan de bouw van het project (zie foto’s). Er staan nog een hoop werkzaamheden te gebeuren in de komende stageweken waarover meer in een volgende update.

De educatieve Tech Room – deel 2

Deze week zijn er veel vorderingen gemaakt, de Tech Room begint langzaam aan vorm te krijgen. Een korte opsomming van de werkzaamheden die de leerlingen deze week hebben verricht: Het maken van de muren. Het waterpas plaatsen van de muren. Het vernieuwen van het plafond. Het aanleggen van elektriciteit en plaatsen van stopcontacten.

Op de foto’s hieronder zien jullie de kamer langzaam aan veranderen. Komende week staat op de planning het behang, laminaat en de verdere ontwikkeling van de puzzels.

Meer weten over dit project? Lees hier het idee achter de Tech Room
Of neem contact op met de projectleider Niels van Bun – Nbun@tcpl.nl

Direct naar