Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen klas,

Zoals jullie weten heeft het ministerie besloten dat de ‘intelligente’ Lock down nog tot 28 april zal duren. Eén week vooraf wordt er besloten of deze nog verlengd moet worden. Tot die tijd is er dus geen mogelijkheid tot les op school.

We hopen dat iedereen zo goed mogelijk zijn best blijft doen om de opdrachten uit SOM te maken.

Voordat van de vierdejaars leerlingen beoordeeld kan worden of zij slagen of niet, moéten zij alle onderdelen van het PTA (cijfers in SOM) hebben afgerond.

Zaken die open staan en niet thuis kunnen gemaakt worden, worden volgens de richtlijnen van het RIVM, op school afgenomen (mits dit toegestaan blijft). 

De mondelingen Engels worden voor de komende dagen op afstand gepland . Kijk goed wanneer je aan de beurt bent.

We hebben het besluit genomen om de derdejaars leerlingen na de meivakantie niet op stage te laten gaan. Als we dan weer naar school mogen, geven we de gewone lessen om voor het einde van het schooljaar weer alles op orde te hebben. De meeste leerlingen hadden al een plek geregeld. We vragen die leerlingen zich daar dan netjes af te melden!

 

Mochten er van jullie kant vragen zijn, neem dan s.v.p. contact op met de mentor.

Alle mededelingen worden op de website geplaatst en ontvangen jullie (ouder en leerling) via het bij schoolbekende mailadres.

 

We moeten het allemaal nog een aantal weken volhouden, helaas.

We wensen jullie daar allemaal veel succes en sterkte mee.

Blijf gezond en houd rekening met anderen. 

 

Teamleiding en team TCPL

 

Voor leerlingen is dat het mail adres; svleerlingnummer@arcuscollege.nl  Hierop kunnen zij inloggen via www.tcpl.nl dan de knop leerling en daaronder inloggen e-mail account. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn: svleerlingnummer@arcuscollege.nl  en het wachtwoord is hetzelfde als zij gebruiken bij het inloggen op een computer op school.

Inschrijven voor de vervolgopleiding op het MBO mag nog tot 1 mei (voorheen 1 april).
Assistentie hierbij kunnen jullie vragen aan dhr. Bevk (lbevk@tcpl.nl of 0616876362).

Direct naar