Heerlen, 15 december 2020

Beste leerlingen, beste ouders,

Minister president Rutte heeft gisteravond bekend gemaakt dat alle scholen gesloten zijn vanaf 16 december tot maandag 18 januari. Voor examenkandidaten blijven de scholen wel geopend.

Dit betekent voor TCPL:

  • Woensdag 16 december komen de basisleerlingen van klas 3 tussen 10:00 en 12:00 hun boeken halen. De kaderleerlingen klas 3 komen dit tussen 12:00 en 14:00 doen.
  • Klas 3 volgt na de vakantie alle lessen op afstand (zie SOM voor huiswerk en Teams-uitnodigingen).
  • Inhaalprogramma deze week gaat gewoon door (zie SOM).
  • Klas 4 komt na de vakantie gewoon naar school voor alle lessen;

We begrijpen dat leerlingen met vragen en zorgen kunnen zitten. Praat hierover met je mentor. Je mentor kan je helpen. Meld je dus. Ook de leerlingbegeleiding (B03) is bereikbaar. Per mail is dit het makkelijkst!

Bereikbaarheid school

Telefonisch en per e-mail zijn we deze week vanaf 16 en 17 december bereikbaar. Na de kerstvakantie zijn we vanaf maandag 4 januari ook weer bereikbaar.

  • Beter- en ziekmeldingen via 088 0272600.
  • Praktische vragen en zorgen bespreek je met je mentor per mail.
  • Leerlingbegeleiding en teamleiding zijn bereikbaar via mail of telefonisch.

We begrijpen dat deze lockdown veel invloed heeft op de leerlingen. We zullen hier als school zo goed mogelijk op inspelen, niet alleen door het verzorgen van zo goed mogelijk afstandsonderwijs, maar ook door bereikbaar te zijn voor leerlingen en ouders met vragen en zorgen. We doen ons uiterste best om te voorkomen dat er achterstanden ontstaan. We vragen van leerlingen, ouders en al onze medewerkers om zich hier maximaal voor in te zetten. Opnieuw onze dank hiervoor.

Houdt mail en www.tcpl.nl goed in de gaten. Als het nodig is informeren wij jullie hier over veranderingen en (vervolg)besluiten.

Met vriendelijke groet,

Teamleiding

El Ouazghari L. Bevk

Direct naar