Het is normaal dat we ons aan regels moeten houden. Dat geldt uiteraard ook binnen TCPL. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld.
Laten we het gezellig houden en op een prettige manier en met respect met elkaar om gaan. We zorgen er zelf én samen voor dat TCPL een veilige school is. Natuurlijk niet alleen in de school, maar ook daarbuiten in het verkeer en onze omgeving. Het mag voor zich spreken dat we met respect voor de omgeving ook netjes omgaan met afval, op de aangewezen plekken eten en natuurlijk hoort roken en alcohol hier niet bij.
Hoofddeksels, jas en telefoon zijn tijdens de lessen verboden. Je bergt deze op in je kluisje, of op de voorgeschreven plek in het lokaal! De school is telefonisch bereikbaar. Als het heel belangrijk is stellen we je op de hoogte.
De TCPL-pas is een belangrijk middel om kenbaar te maken dat je TCPL-leerling of medewerker bent. Die pas moet je dus ook elke dag op school bij je hebben of op je telefoon als foto kunnen laten zien. Kort en goed:

Een gezellige school
Goedemorgen, fijn dat je er bent! Fijne avond en tot morgen! Fijn weekend en tot volgende week. Gezellig bij TCPL..

Een veilige school
Een veilige school begint bij jezelf.

Respect voor elkaar
We spreken allemaal dezelfde taal. Met respect en vriendelijk.

Respect voor je omgeving
Dus ruim je eigen rommel op……

Roken

Roken: slecht voor de gezondheid, dus daarom doen wij dit niet! Daarbij komt dat het ministerie het verbiedt voor voortgezet onderwijs. Voor het MBO gelden hier, ook wettelijk, andere regels.

Eten & drinken

Eten en drinken doen we alleen op het pauzeplein en in de kantine.

Drugs
Streng verboden.

Hoofddeksels, jassen en telefoon

In de les draag je geen pet (of ander hoofddeksel), geen jas en is telefoongebruik niet toegestaan.

TCPL-pas

Jij en ik samen mét de TCPL-pas. Draag ‘m, dan weten we wie we zijn. Altijd handig.

Vervoer

Wees een heer of dame in het verkeer. Dan is het voor iedereen veilig.

Direct naar